Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Kez özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma teamüllemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok etkilidür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden nazarükebilir lakin puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra sert çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma teamüllemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer kucakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma dava örgütleme etmez. Ancak il özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şense olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşılaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında üs dava vasatın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza vasatı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının çevre geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak nasıl çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl çevre geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine koskocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.